Terug naar home

Vacature Online Marketeer (trainee)

Boldr Digital Agency is op zoek naar een ambitieuze en leergierige trainee die graag opgeleid wil worden tot Online Marketeer. Ben jij gepassioneerd over social media en online marketing? Heb je een HBO werk- en/of denkniveau, ben je analytisch aangelegd en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling? Dan is dit je kans om nieuwe skills aan te leren!

Over je functie

Als Online Marketeer in opleiding word je intensief begeleid en opgeleid. Je leert alle aspecten van online marketing met de nadruk op social media marketing en Google Ads. Je ondersteunt bij het opzetten, beheren en optimaliseren van campagnes voor onze klanten. En je verzamelt en analyseert gegevens om inzichten te verkrijgen en de prestaties van de campagnes te verbeteren.

Over jou

  • HBO werk- en/of denkniveau in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Commerciële economie, Communicatie of Digitale Media;
  • Sterke affiniteit met social media en online marketing;
  • Uitstekende analytische vaardigheden en in staat om gegevens te interpreteren en te vertalen naar bruikbare inzichten;
  • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels en zowel schriftelijk als mondeling;
  • Gemotiveerd, pro-actief en in staat om zelfstandig te werken;
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt je eigen tijd efficiënt indelen.

Over ons

Wij zijn Boldr! Een digitaal bureau, waar de nadruk ligt op impact creëren! Met web & design, online marketing en content & creatie onder één dak gaan wij voor gewaagd, ambitieus en creativiteit. Gevestigd in Middelburg. Op dit moment werken we met negen collega’s samen aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers als Pontes, Bolton Adhesives (o.a. Bison en UHU), Safe Store, Helen’s Bakery en Archipel Scholengroep.

Wij bieden een afwisselende functie (aantal uren in overleg) in een dynamische en creatieve omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een volwaardige Online Marketeer. Tevens bieden we intensieve begeleiding en training door ervaren professionals in het vakgebied. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse? Laat het ons weten

    Ons werk