Terug naar home

Privacybeleid

Via onze website boldragency.nl verzamelen wij persoonsgegevens en maken wij gebruik van cookies. Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en vinden het belangrijk dat uw gegevens zorgvuldig worden verwerkt en beveiligd, in overeenstemming met de eisen van de privacywetgeving.

Doeleinden van gegevensverwerking: Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Toegang verlenen tot de website boldragency.nl.
  • Gebruikmaken van functionaliteiten op onze website.
  • Aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met betrekking tot onze dienstverlening.
  • Contact met u opnemen wanneer u dit wenst.
  • Beheer van klantenrelaties en communicatie over onze diensten of producten.
  • Uitvoeren van marketingactiviteiten voor onze dienstverlening.

De persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden verwerkt, tenzij u hiervoor vooraf toestemming hebt gegeven of dit wettelijk verplicht/mogelijk is. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig voor de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden.

Vertrouwelijkheid: De door u verstrekte (persoons)gegevens worden niet gedeeld met andere partijen, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst of voor wettelijke verplichtingen.

Beveiliging: Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te voorkomen. Toegang is beperkt tot noodzakelijke personen, gegevens zijn afgeschermd en veiligheidsmaatregelen worden regelmatig gecontroleerd.

Cookies: Op onze website worden cookies en vergelijkbare technologie├źn gebruikt om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (functionele cookies).
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytics cookies).
  • Bezoekers direct te laten interacteren met social media (social media cookies).
  • Gepersonaliseerde advertenties aan te bieden (advertentiecookies).

De informatie die een cookie verzamelt over uw websitegebruik kan naar onze beveiligde servers of die van een derde partij worden gestuurd. Voor social media en advertentiecookies is voorafgaande toestemming vereist. Deze geeft u door de website te blijven gebruiken na het bezoeken van de homepage.

Technische of functionele cookies: Deze cookies zorgen ervoor dat de website correct werkt en gebruikersvoorkeuren behouden blijven.

Analytics cookies: Wij maken gebruik van Google Analytics-cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website. De gegevens (inclusief IP-adres) worden naar Google-servers in de VS gestuurd. Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Google mag de gegevens niet voor andere Google-diensten gebruiken.

Toestemming voor cookies: Naast technische en functionele cookies, hebben we uw toestemming nodig voor andere cookies. Zie hieronder een overzicht van de cookies en partijen. Raadpleeg hun privacyverklaringen voor meer informatie.

Cookies in- en uitschakelen: U kunt in uw browser instellen dat cookies alleen worden geaccepteerd met uw toestemming. Websites kunnen mogelijk niet optimaal werken als cookies zijn uitgeschakeld.

Cookies verwijderen: Cookies kunnen handmatig worden verwijderd of verlopen na een bepaalde tijd. Raadpleeg hiervoor uw browserhandleiding.

Websites van derden: Onze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die aan onze website zijn gekoppeld. Wij raden u aan de privacyverklaring van die websites te lezen.

Inzage, correctie en recht van verzet: Wilt u uw persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen, stuur ons dan een e-mail naar mail@boldragency.nl.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring: Wij behouden het recht om deze verklaring aan te passen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd. Raadpleeg deze verklaring regelmatig voor updates.

Autoriteit Persoonsgegevens: Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
Boldr Digital Agency
Oostperkweg 5a
4332 SB Middelburg
Nederland
mail@boldragency.nl
0118 234 422

Ons werk